MY FIRST HALF OF SUMMER HOLIDAYS

21:23

Před začátkem prázdnin - ještě ve škole jsem si říkala, že tyto prázdniny bych si chtěla opravdu hodně užít. Myslím, že v této polovině jsem dělala opravdu hodně věcí - ty, které mě baví, a také ty, které jsem udělat chtěla/potřebovala - cestovala, byla na koupališti, nakupovala, začala psát blog, předělávala pokoj, byla na oslavě, četla knížky a přesto musím říct, že několik prvních dnů jsem se opravdu nudila, vůbec jsem nevěděla co mám dělat - bydlím na vesnici, takže dostat se někam je o něco těžší. První týden jsem nějak přežívala
nudu, týden poté jsme naštěstí byli v Rakousku a pak už nuda byla čím dál tím menší. Teď už je srpen a já mám tolik plánů, že je do konce prázdnin nemůžu snad stihnout - např. jet do Drážďan, do Prahy, napsat sem několik dalších článků, jezdit na koupaliště, spát ve stanu/ u kamarádek, jet za sestrou, přečíst další 3knihy - pro mě opravdu veliká výzva, atd. Bohužel poslední dobou myslím i na školu, a tak musím říct, že i o prázdninách zažívám menší ''stres''. Je na tom někdo stejně tak jako já? Okey asi jsem jediná, nu což. Bojím se, že až začne, nebudu mít čas, a proto bude málo článků. Ale teď už o škole ''mluvit'' nechci. Ráda bych vám sem dala nějaký výběr fotek z mého července.

Rakousko - Seefeld

 

 Piburger See - jezero poblíž Seefeldu




 Mösern See - jezero poblíž Seefeldu




Salzburg

 




 

Ostatní

 

 nejlepší zmrzlina co jsem kdy jedla - Karlštejn



 koupaliště Miletín

Omlouvám se za méně fotek, ale když někde jsem tak buďto nemám mobil, nebo zapomenu. Dále chci ''říct'' proč nebyl článek z Barcelony - hodně fotek má bratr ve foťáku, takže musím čekat než doveze foťák domů - článek by měl být v sobotu. Doufám, že se vám můj článek líbil a ahoj příště!:)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Nádherné fotky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky, obzvlášť ten Salzburg :)

    http://deathless-ginger-wight.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky, raz by som sa tam aj ja chcela ísť pozrieť, hlavne do toho Salzburgu :) A takú "granulkovú" zmrzlinu som jedla aj ja, ale v zoo v Budapešti. A súhlasím, najlepšia akú som kedy jedla! :)
    (Fay)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) Rozhodně doporučuji! Je to krásné město, ale je škoda, že jsme tam byli jen na půl dne:/.

      Vymazat

PAGEVIEWS

Používá technologii služby Blogger.