WELCOME ON MY BLOG

22:34

Ahoj, vítám vás u mého historicky prvního příspěvku. Zprvu bych chtěla říct, že přeci jen nejsem žádný spisovatel a proto vás prosím o trochu porozumění, dále bych chtěla napsat proč jsem si blog vlastně vůbec zakládala - jak jste si už všichni mohli všimnout, tak prázdniny jsou bohužel už skoro ve druhé polovině, mně, tak jako každé prázdniny nastává období, kdy se čas od času začínám nudit a právě proto jsem trochu toho času chtěla "zabít" psaním článků na blog.

Jestli se někdo z vás ptá, jak často budou příspěvky?! Abych pravdu řekla, tak ani já nevím, samozřejmě se budu snažit psát co nejčastěji, ale dopředu Vám nechci nic slibovat. Teďka bych se už ráda dostala k mému představení.




 Jmenuju se Petra a je mi 14 let. Bydlím v Královehradeckém kraji a jak jste si už mohli všimnout na fotce - mám staršího bráchu a sestru. Miluju sport, zpěv, nakupování, přírodu, svého kocoura a rodinu. Mezi mé oblíbené hudební skupiny patří Linkin Park a One Direction, také ráda poslouchám dubstep. Neskutečně ráda cestuji a díkybohu mám mamku, která cestování miluje snad ještě víc než já. Tak tohle by pro dnešek bylo vše, doufám, že se Vám můj první článek alespoň trochu líbil a ahoj příště.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Přeji hodně štěstí s blogem, hlavně ať tě to baví! :)
    Docela zajímavá kombinaci Linkin Park a One Direction, ale každý je nějaký :D
    Také moc ráda cestuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, také doufám, že mě to neomrzí:) A nejsi jediná kdo se tomu divil, to já když jsem tenhle článek posílala své kamarádce tak se tomu prý smála!:D :D

      Vymazat
  2. Linkin Park bola skupina môjho detstva, podobne ako Green Day. Zo spevákov to bol potom Eminem. A One Direction obdobím som si prešla aj ja, doteraz mám Zayna nad posteľou - je mi ľúto ho dať dole. :D
    Príjemné intro na blogu a tie fotky sú pekné, teším sa na tvoje ďalšie články. :)
    Charlotte, http://faylotte.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já začala Linkin Park poslouchat jen díky mému bratrovi, který je vždy měl puštěné přes celý dům:D Moc děkuju!:))

      Vymazat
  3. Hodně štěstí s blogem, ať se Ti daří!:-)
    My Book Corner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) Jinak..máš úžasný blog!<3 Ať se daří i tobě!:)

      Vymazat

PAGEVIEWS

Používá technologii služby Blogger.